5. TRADICIONALNI BAKARSKI TRIATLON

objavljeno u: Nekategorizirano | 0

IPA Primorsko Goranska u suradnji sa Udrugom Veterana Domovinskog Rata grada Bakar, organizirala je svoju tradicionalnu manifestaciju “RIBARSKI TRIATLON”. U prostorima društvenog doma “PRAPUTNJAK” u istoimenom mjestu održana je manifestacija 5. “Ribarski Triatlon 2024”. Triatlon je objedinio tri discipline i to ribićiju udicom sa obale u Bakarskom zaljevu te boćanje i kartanje u prostorijama doma.

Uzvanici, njih preko 100, osim članova IPA Primorsko Goranske i udruge Dragovoljaca i Veterana grada Bakra i grada Kastva, mahom svi članovi IPA,  sudjelovali su predstavnici Udruge dragovoljaca Posebne jedinice policije, IPA Sisačko Moslavačka, IPA Šibensko Kninska te članovi UHVDR Benkovac i članovi IPA sa područja Zadra, Benkovca i Slavonije i Baranje. Iz inozemstva su sudjelovali IPA Ljubljana, IPA Kopar te IPA HBŽ Livno i IPA Unsko-sanskog kantona.

PODJELA PEHARA I MEDALJA!

Nakon krasnog sunčanog dana, tijekom kojeg su Šajo i Osa obogatili sa izvanrednom svojom gastronomijom i pjevačica IPA Primorsko Goranske sa savršenom poslugom pića i usput plesa sa sudionicima, najboljima su podijeljeni pehari, medalje, diplome, suveniri IPA……

U nazočnosti pripadnika gradske garde grada Bakar, u svojim svečanim odorama nazočnim od otvorenja triatlona do kraja, gospodin Klarić, Predsjednik UHVDR grada Bakar, gospodin Presečki, predsjednika IPA Hrvatske sekcije, gospodina Vidak, predstavnici IPA Primorsko Goranske i ŠRD Luben uz asistenciju “pjevačice IPA PG” podijelili su medalje, pehare, priznanja i suvenire najuspješnijim u sve tri discipline na uspomenu uz zajedničku sliku laureata sa organizatorima triatlona.

Sva događanja dokumentirali su članovi IPA Primorsko-goranske pa uz ovaj kratak tekst njihove fotografije bolji su svjedok ovog sadržajnog prijateljskog događanja.

SERVO  PER  AMIKECO!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.