DISTRIBUCIJA ČLANSKIH ISKAZNICA ZA 2021!

objavljeno u: Nekategorizirano | 0

Poštovana gospodo, dragi prijatelji, članovi IPA Primorsko Goranske!

U tijeku je distribucija članskih iskaznica za članstvo kluba. Upravni odbor kluba naručio je 934 iskaznice za svoje članstvo. Članstvo IPA Primorsko Goranske osim na području županije Primorsko Goranske je iz drugih područja Republike Hrvatske i inozemstva. Najbrojniji su oni iz Zagreba, Karlovačke županije, posebno iz Ogulina, iz Osječko Baranjske županije, manji broj iz Sisačko Moslavačke županije i županije Zadarske, dok iz ostalih područja Republike Hrvatske su pojedinačni slučajevi.

Članstvo IPA Primorsko Goranske u inozemstvu, najbrojniji su u Njemačkoj, potom Austriji, Kanadi, Islandu, Slovačkoj, Sloveniji, Italiji i BiH. Svo članstvo u inozemstvu su pripadnici MUP-a Republike Hrvatske, umirovljeni ili su bili pripadnici MUP-a a sada su svoj izvjesno privremeni boravak nastavili u inozemstvu.

Iskaznice se dostavljaju redovnom poštom na adresu prebivališta uz naljepnicu za vozilo i popunjenu uplatnicu za uplatu članarine na 150,00 kn + 10,00 kn, troškovi dostave.

NAPOMENA: U evidencijama članstva nažalost dijelom nema podataka o adresi prebivališta članstva niti drugih kontakata. Ukoliko do 10.02.2021. godine, na kućnu adresu ne dobijete svoju člansku iskaznicu molimo Vas da svoje podatke:  Ime i Prezime, adresu prebivališta i kontakt broj GSM ili telefona kako bi Vas mogli kontaktirati, ažurirati evidenciju članstva koju inače moramo voditi prema Zakonu o udrugama.

Vaši podaci koristit će se isključivo u svrhu prava i obaveza člana IPA (GDPR) /  Svoje podatke možete dostaviti na e-mail: drazen_ringo@yahoo.com, predsjednik@ipa.hr , ubaciti u poštanski sandučić na vanjskom dijelu zgrade od 0 do 24 sati, Braće Monjac 24 u sandučić IPA ili putem bilo kojeg člana IPA koji ima kontakte sa članovima tijela kluba. Hvala na suradnji.

SERVO  PER  AMIKECO!

M.V.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.