IPA PRIMORSKO GORANSKA PROSLAVILA SVOJU OBLJETNICU!

objavljeno u: Nekategorizirano | 0

IPA Primorsko Goranska proslavila je svoju 24-u godišnjicu utemeljenja. Članovi tijela kluba, aktivisti kluba koji su godinama bili na usluzi klubu i provedbi njegovih aktivnosti , gosti iz zemlje i inozemstva uoči božićnih i novogodišnjih blagdana, podružili su se u hotelu Park u Lovranu.

Sve nazočne, njih oko 60-ak pozdravio je predsjednik kluba Miljenko Vidak, ujedno i predsjednik IPA Hrvatske Sekcije. Pozivu na ovu svečanost i blagdansko druženje, uz članove svih tijela kluba, odazvali su se članovi IPA iz svih dijelova Primorsko-Goranske županije, te članovi  kluba iz Karlovačke , Osječko Baranjske, Zadarske županije, grada Zagreba, sa Islanda,  iz republike Njemačke….!

Svečanosti su nazočili izaslanstva i IPA klubova iz Italije, Slovenije te IPA Istra i predstavnici policijskih udruga proizišlih iz domovinskog rata i drugi gosti.

U svečarskoj atmosferi, uzvanike je zabavljao BAND znakovitog imena „Šengen BEND“  uz pridodan glas DAVIDA, glazbene zvijezde u usponu kako je nazvan na ovoj svečanosti.

Zahvala svima na sudjelovanju u svečanosti a posebno zahvala na doprinosu tijekom proteklih godina na afirmaciji i doprinosu razvoja prijateljstva među policajcima svijeta kroz aktivnosti kluba i IPA Hrvatske Sekcije.

M.V.

Čestitka IPA primorsko-goranska 2023.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.