ŠAHISTI IPA HR, POZDRAVILI KONFERENCIJU IPA U ŠVICARSKOJ!

objavljeno u: Nekategorizirano | 0

U organizaciji IPA Primorsko Goranske u šahovskom klubu Rijeka održan je drugi šahovski turnir.  Turnir je otvorio i pozdravio sudionike, predsjednik IPA HR Miljenko Vidak. Obzirom se u Švicarskoj u istom terminu održavala konferencija sekcija IPA srednje i istočne Europe sudionici turnira su uputili slikovnu poruku sudionicima konferencije i zaželjeli uspješan rad. Poruka je upućena putem izaslanstva IPA HR na toj konferenciji koju su činili, glavna tajnica sekcije Vesna Žnidarić Bolarić i  član odbora za putovanja, Ivan Bižanović.

Sudionici turnira, drugog po redu uz članstvo domaćina IPA Primorsko Goranske, sudjelovali su članovi IPA iz Istre, Sombora i Subotice, Slavonije i Baranje, pravosudne policije iz Rijeke te policijski umirovljenici. Raduje činjenica da su sudionici bili uglavnom mladi ljubitelji šaha, nekoliko pripadnica ljepšeg spola a ostatak su veteran, iskusni kriminalisti iz Opatije i Rijeke.

Domaćin i članovi šahovskog kluba, jednog od 3 najorganiziranijeg kluba u Europi su uz tehničku organizaciju i suđenje priredili pozavidnu okrjepu za sve sudionike turnira a za goste iz Slavonije i  inozemstva, organiziran je dvodnevni boravak u Rijeci i Opatiji.

Pobjednik turnira je Mihovil Dubrović, u ženskoj konkurenciji Nika Nađ, a u podjelu medalja uključili su se i gosti iz Sombora osvajanjem trećeg mjesta u pojedinačnoj konkurenciji.

Pozdrav svim sudionicima uz doviđenja dogodine kada se očekuje još veći broj šahista u Rijeci. Raduje i činjenica da je predsjednikom kluba postao izvanredan šahist, pripadnik MUP-a, PU Primorsko Goranska, uz čestitke na funkciji, želimo mu uspješno predsjednikovanje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.