KAKO  POSTATI  ČLANOM IPA  PRIMORSKO  GORANSKE!

„Svaki pripadnik Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske i bivši pripadnik u MUP-a RH, a da nije nečasno otpušten, te umirovljenik MUP-a RH bez razlike na rang, spol, rasu, boju kože, jezik ili vjeroispovijest, dragovoljno može postati član IPA-e učlanjujući se ujedan od regionalnih klubova u Republici Hrvatskoj po svojoj želji, uvažavajući regionalne principe organiziranosti IPA-e.

Članica sekcije koja zaprimi zahtjev za članstvom u IPA ima diskreciono pravo pozitivne ili negativne odluke o podnijetom zahtjevu.“

U prethodnom stavku je statutarna odredba glede ispunjenja uvjeta za članstvo IPA.  Dakle svaki pripadnik MUP-a koji je u službi /ovlašteni i neovlašteni/, bivši pripadnik MUP-a /ovlašteni i neovlašteni kao i pričuvni djelatnici – pripadnici MUP-a iz Domovinskog rata mogu se učlaniti u IPA.

Članica IPA Hrvatske Sekcije koja zaprimi zahtjev unatoč ispunjenja uvjeta ima diskreciono pravo odobriti ili ne odobriti  prijem u članstvo IPA na individualnoj razini svakog zahtjeva.

Za primitak u članstvo potrebno je ispuniti pristupnicu u privitku uz nju priložiti sliku i dostaviti je neposredno ili poštom na adresu:

  1. IPA Hrvatska Sekcija, Braće Monjac 24, 51 000 Rijeka,
  2. Pristupnicu sa slikom skenirati i dostaviti je glavnom tajniku kluba na E-mail : tinomedo@gmail.com ili rijeka@ipa.hr   /pogledati članak na web stranici IPA HR „UČLANI SE PUTEM INTERNETA“

NAPOMENA: za sve nejasnoće ili upite ne samo za izradu iskaznica nego za sva pitanja vezana za funkcioniranje kluba  su Vam na raspoložbi kontakti svih članova upravnog odbora kluba kojima se bezuvjetno i neizostavno možete obratiti.

IPA Primorsko Goranska

Predsjednik

Miljenko Vidak