2. SUSRET I NATJECANJE HRVATSKIH BRANITELJA U KUHANJU LOVAČKOG KOTLIĆA

objavljeno u: Nekategorizirano | 0

Poštovani prijatelji i članovi regionalnog kluba IPA primorsko-goranska!

Povodom obilježavanja 32.godišnjice osnivanja Specijalne jedinice policije Rijeka-„Ajkula“, Udruga Specijalne policije iz Domovinskog rata „Ajkula“ i partner Udruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Bakar uz pokroviteljstvo Ministarstva hrvatskih branitelja Republike Hrvatske pozivaju Vas na druženje, zabavu i susret koji će se održati 15.travnja 2023 .godine (SUBOTA), u Domu kulture – Praputnjak, Grad Bakar.
Cjelodnevni program sadrži aktivnosti u kojima će uz naše i članove domaćine sudjelovati i članovi Udruga proisteklih iz Domovinskog rata te brojni gosti i prijatelji, a za tu prigodu organizirali su manifestaciju pod nazivom „2. Susret i natjecanje hrvatskih branitelja u kuhanju lovačkog kotlića“.
Uz natjecanje u kuhanju lovačkog kotlića posjetiteljima će biti osigurane zabavne i terapijsko-rekreativne aktivnosti uz kartanje (briškula-trešeta / bela), pikado i boćanje.
Cijelodnevna manifestacija i susret imati će i humanitarni karakter jer time se pokazuje kako su hrvatski branitelji, njihovi gosti i prijatelji uvijek uz one koji su u potrebi.

Svi koji žele prijaviti svoj tim za sudjelovanje na natjecanju u kuhanju lovačkog kotlića svoje prijave moraju dostaviti najkasnije do 12.travnja 2023.godine (SRIJEDA), do 24,00 sata na adresu:
info1@ajkula.hr

Kontakt: za sve informacije kontaktirajte Udrugu putem e-maila ili mobitela.
Perica Prpić, predsjednik USPDR „Ajkula“, 091-228-9883
Ivan Sarađen, tajnik USPDR „Ajkula“ , 092-354-9363

SERVO PER AMIKECO

Propozicije lovačkog kotlića-Ajkula 2023 Pozivnica- USPDR Ajkula-kotlići 2023

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.