Biciklistički maraton, „DA SE NE ZABORAVI“

objavljeno u: Nekategorizirano | 0

Poštovana gospodo, dragi prijatelji!

IPA Međimurje – Čakovec u suradnji sa drugim organizacijama i institucijama organizira biciklistički maraton od 04. do 12.rujna 2021. godine na relaciji od Dubrovnika do Vukovara.

Ostali detalji su u obavijesti IPA Međimurje – Čakovec.

Ova manifestacija je među inim, humana, patriotska, policijsko tradicionalna pa i športska. IPA Hrvatska
Sekcija bit će potpora manifestaciji na temelju odluka upravnog odbora sekcije održanog 26.06.2021. godine u Lovranu.

Ispred Upravnog odbora IPA Hrvatske Sekcije, potpredsjednici Marko Lovrić Muki i Damir Maksimović te urednik Željko Turk stavljaju se u funkciju pomoći suorganizatoru predsjedniku IPA Međimurje – Čakovec Darku Dragičević kako bi zajednički sa članicama IPA Hrvatske Sekcije čijim područjem se odvija maraton koordinirali sve aktivnosti.

Urednik će osigurati određen broj prigodnih suvenira IPA Hrvatske Sekcije i plasirati ih u dogovoru sa organizatorom sudionicima maratona, organizatorima i članicama sekcije u prigodi ispraćaja i dočeka sudionika maratona. Također će na web stranici sekcije najaviti manifestaciju i dnevno ažurirati riječju i slikom njen tijek.

Upravni odbor IPA Hrvatske Sekcije je donio odluku o inicijalnim sredstvima financijske potpore u iznosu od 10.000,00 kuna koja će biti realizirana prije početka ove manifestacije.

Uz neposredni angažman članova Upravnog odbora organizaciji manifestacije, predsjednik IPA Hrvatske Sekcije će i sam sudjelovati na jednoj od pozicija dočeka i ispraćaja sudionika maratona i prigodno pozdraviti organizatore i sudionike.

Koristim prigodu izraziti zahvalnost sudionicima i organizatorima maratona koji su izdvojili nekoliko dana za manifestaciju od posebnog značenja za branitelje, posebno one stradale, članove njihovih obitelji, za današnje i buduće generacije pripadnike redarstvenih snaga Republike Hrvatske…“DA SE NE ZABORAVI“.

Posebna zahvalnost IPA Međimurje – Čakovec na vanrednoj ideji a sve članice IPA Hrvatske Sekcije čijim područjem ne prolazi maraton da se na prigodan način uključe u potporu i pozdrav ovoj manifestaciji.

Hvala svima na suradnji, maratoncima i organizatorima SRETNO!

SERVO PER AMIKECO!

M.V.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.