DVADESETA GODIŠNJICA UTEMELJENJA IPA PRIMORSKO GORANSKE!

objavljeno u: Nekategorizirano | 0

IPA Primorsko Goranska tijekom ove 2022. godine proslavit će 20-u godišnjicu svog utemeljenja. Sve manifestacije koje organizira klub i znakovlje bit će posvećene tom jubileju.

Klub je među inim organizirao tiskanje posebnog izdanja IPA Revije kao podsjetnik na svoje aktivnosti i aktivnosti unutar IPA Hrvatske Sekcije na domaćoj i inozemnoj razini.

Impozantno je pogledati i prolistati IPA Reviju i prisjetiti se aktivnosti dvadeset godina unatrag, nostalgično je to ali i ponos na sva dostignuća kojima svjedoče kadrovi unutar redakcije revije. Zahvala svima na sudjelovanju.

Izdavanju posebnog izdanja IPA revije kluba omogućili su gospodarski subjekti, institucije i pojedinci koji su imali svoj interes promidžbe u našem glasilu ili su pak simpatizeri IPA kao i oni koju već tradicionalno sudjeluju u preventivno edukativnim izdanjima IPA Hrvatske Sekcije.

Aneksom ugovora IPA Hrvatske Sekcije sa IV Nakladništvom omogućen je ovakav način suradnje kluba sa subjektima na području županije Primorsko Goranske i ostvarena mogućnost financiranja glasila kluba povodom svoje dvadesete godišnjice utemeljenja i djelovanja.

Hvala, članstvu kluba, simpatizerima na svim razinama u zemlji i inozemstvu, hvala svim subjektima koji su na bilo koji način sudjelovali na ovom projektu ali na svim projektima i aktivnostima kluba, hvala svim članicama IPA Hrvatske sekcije na prijateljskoj suradnji u proteklih 20 godina, ustrojbenim jedinicama Hrvatske Policije, tijelima IPA Hrvatske Sekcije, Hvala svim tijelima IPA, predsjednicima IPA, Michaelu Odiseos i Pieree Martinu Moulin, koji su višekratno bili naši gosti u Rijeci, Krku i Opatiji, hvala svim sekcijama IPA koje su nas posjetile i onima kojima smo bili u gostima, hvala svima koje nismo napomenuli a mnogo ih je, bez svih njih bi aktivnosti i naš doprinos prijateljstvu među policajcima svijeta bio skromniji.

VELIKOOOOO….SERVO PER AMIKECO!

M.V.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.