IPA PRIMORSKO GORANSKA OBILJEŽILA DVADESET TREĆU SVOJU OBLJETNICU!

objavljeno u: Nekategorizirano | 0

IPA Primorsko Goranska svečanim okupljanjem svog članstva obilježila je dvadeset treću obljetnicu svog utemeljenja. U predblagdanskom ozračju i danu svetog Nikole na čiji je dan 1999. godine utemeljena IPA Primorsko Goranska, okupljanjem svih članova tijela kluba i istaknutijim članovima koji su doprinijeli provedbi aktivnosti kluba obilježen je 23-i rođendan kluba.

Svečanosti je nazočilo šezdesetak pozvanih članova kluba i gostiju u restoranu Bonaca u mjestu Rubeši na Kastavštini.

Svečanosti koju je otvorila Marina sa nekoliko naglasaka o statistici brojnosti članstva i nekim važnim povijesnim podacima kluba, nazočili su članovi tijela kluba, članstvo IPA  iz Primorsko Goranske  županije, Zagreba, Ogulina, Slavonije i Baranje iz inozemstva, predstavnici braniteljskih udruga, liječnika, obrtnika, predstavnika lokalne uprave i samouprave, crkve i drugih koji su participirali u aktivnostima kluba.

Predsjednik kluba Miljenko Vidak pozdravio je nazočne, zahvalio se utemeljiteljima kluba kojima i sam pripada, svima koji su doprinijeli u dugogodišnjim aktivnostima kluba, zaželio je klubu dugovječnost i uspješnost u okvirima IPA Hrvatske Sekcije, naglasivši poziv svim nazočnima da njeguju prijateljstvo među policajcima svijeta u svim oblicima suradnje jer je to doista vrijedno, kako je rekao.

PRIGODNI POKLONI POJEDINCIMA!

Pojedini članovi tijela kluba ali i drugi pojedinci zasluženo su dobili na poklon znak IPA koji se nosi na manifestacijama IPA. Znak prepoznatljiv za članstvo IPA na plastici sa identitetom nositelja ističe se na lijevoj strani svečane odjeće u prigodi manifestacijama IPA. Znak je predsjednik kluba dodijelio za 14 članova kluba.

Zlatna plaketa IPA Hrvatske Sekcije, prema odluci IPA Hrvatske Sekcije dodijeljena je u ovoj prigodi, Karlu Silviju Stepančić, dugogodišnjem članu kluba koji je na mnogim međunarodnim susretima svoje znanje i vještine turističkog vodića volonterski bio na usluzi IPA. Najznačajniji njegovi nastupi u toj ulozi, bili su u prigodi zasjedanja IPA IAC u Opatiji i razmjeni mladeži IYG 2019, godine i tjednima prijateljstva IPA u nekoliko navrata na području Opatije, Krka, Raba, Rijeke, Malog Lošinja, Plitvica i drugdje.

NOVI DRESOVI ZA NOGOMETNU EKIPU KLUBA!

Novi dresovi za nogometnu ekipu  IPA Primorsko9 Goranske uručeni su mladeži kluba koju je u ovoj prigodi predstavljali perspektivni šahist Dubrović i zamjenik tajnika kluba Šarčević od kojih se očekuje novi zamašnjak na šporstkom planu u disciplinama malog nogometa i šaha. Za naglasiti je kako je IPA Primorsko Goranska svojedobno pobjednica malonogometnog prvenstva IPA Hrvatske Sekcije što je još samo pošlo za nogom malonogometnoj ekipi IPA Zadarska.

Sudionici blagdanskog druženja, zabavili su se uz band u kojem su značajno zastupljeni članovi IPA  / svojedobno članovi IPA BAND-a kluba sa otoka Krka/,  uz gastronomske delicije restorana BONACA na Rubešima, uz dobru ćakulu međusobno. Sudionici su sa sobom ponijeli  kalendare  za 2023. godinu, pokoji suvenirčić i botiljku vina GOSPOJA, našeg počasnog člana, vinara sa Krka gospodina, Ivana Toljanić. Hvala svima na sudjelovanju.

SERVO  PER  AMIKECO! M.V.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.