KALENDAR  AKTIVNOSTI  IPA  HRVATSKE  SEKCIJE, 2018!

objavljeno u: Nekategorizirano | 0

Godišnji džepni kalendar aktivnosti IPA Hrvatske Sekcije distribuiran je svim članicama sekcije, svim policijskim upravama, postajama i sjedištu MUP-a, graničnim prijelazima i i mnogim ustanovama gdje će doći u ruke članstva IPA i potencijalnog članstva.

Kalendar je tiskan u 8.000,00 primjeraka. Cilj njegovog tiskanja jest pružanje informacija članstvu o svim aktivnostima IPA Hrvatske sekcije i njenih članica, podaci o kontaktima tijela sekcije, njenih članica , tijela IPA i gotovo svih 65 članica IPA, informacije o programima sekcije i mnoge druge informacije o organizaciji IPA.

Svaki član IPA kao pojedinac ili grupa članova ima mogućnost samostalno se uključiti u aktivnosti koju želi  i koja je planirana kalendarom bez obzira dali  je njegov klub organizirao sudjelovanje na tim manifestacijama ili nije.

Potrebno je svoje sudjelovanje u okvirima termina za to potvrditi organizatoru . Najava svih manifestacija članica IPA Hrvatske Sekcije u pravilu će biti objaljivana na web stranici  sekcije i klubova,  30 dana prije njenog održavanja.

Kalendar osim u policijskim objektima, može se prolistati na web stranici sekcije www.ipa.hr

PRIDRUŽI  SE  I  SUDJELUJ!!!!!!

SERVO  PER  AMIKECO!

M.V.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.