NOVI PRODUKT IPA HRVATSKE SEKCIJE!

objavljeno u: Nekategorizirano | 0

IPA Hrvatska Sekcija u okviru svojih preventivno edukativnih programa sa najaktualnijim sigurnosnim temama, priredila je novi produkt: „SIGURNOST I POTRES“. Produkt u obliku bojanke, namijenjen je djeci predškolskog uzrasta i prvoškolcima.

Bojanku su uz njihov angažman od strane IPA Hrvatske Sekcije priredili stručnjaci koji se u okviru svoje profesije bave odgojem i svim drugim oblicima rada sa djecom kojima je upravo namijenjena ova bojanka.

Projekt je proveden najprije na području Primorsko Goranske Županije. U okviru provedbe projekta  vrtićima i osnovnim školama i drugim institucijama koje u svojim programima imaju funkciju odgoja i obrazovanja djece krajem mjeseca svibnja bit će dostavljeno 3 000 primjeraka ove interesantne bojanke. Bojanka ima za cilj educirati najmlađe o prirodnoj pojavi potresa, kako se ponašati i kako smanjiti i izbjeći uvijek ružne posljedice potresa.

Projekt se trenutno provodi na 8 područja u Republici Hrvatskoj u okviru kojeg će do kraja 2021. godine ciljanim skupinama, vrtićanima i prvoškolcima biti dostavljeno i besplatno podijeljeno oko 30 000 primjeraka bojanki.

Na području Banovine projekt u svom klasičnom programskom smislu se do daljnjeg neće provoditi ali će od svih projekata na području republike Hrvatske po  100 primjeraka bojanke biti distribuirano putem IPA Sisačko Moslavačke za Petrinju, Sisak i druga mjesta, gradove i općine na području Sisačko Moslavačke županije.

Sigurnost i potres produkt za PGŽ

SERVO PER  AMIKECO!

M.V.  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.