POZIV NA 5. MEMORIJAL ADRIJANO LEGOVIĆ

objavljeno u: Nekategorizirano | 0

Poštovane kolege, poštovani IPA prijatelji !

Regionalni klub IPA Istra u godišnjem programu rada za 2021 planira organizirati ribolovno natjecanje pod nazivom “5. Memorijal Adrijano Legović” u spomen na preminulog policijskog službenika PU Istarske i člana kluba IPA Istra.

Obzirom na pandemiju Korona virusa ove godine, te trenutnom situacijom sa mjerama donešenim od Nacionalnog stožera civilne zaštite na suzbijanju širenja istog , planira se natjecanje u ribolovu uz poštivanje svih mjera.

Termin održavanja natjecanja je 02.10.2021 godine na barama Cerovlje pored Pazina ( kao i u prethodnim natjecanjima ), a za natjecatelje je osiguran jedan obrok i piće.

Kotizacija iznosi 150,00 kn po ekipi, natjecanje je ekipnog karaktera (3 člana), slijedi raspis sa programom natjecanja.

Zainteresirane članovi kluba IPA primorsko-goranska molimo da prijave dolazak na mail adresu tajnika tino.medvidovic@ri.t-com.hr ili zamjenika tajnika drazen_ringo@yahoo.com najkasnije do 17.09.2021. kako bismo pravovremeno mogli prijaviti zainteresirane ekipe i provesti cijelu organizaciju sukladno smjernicama.

U slučaju da ne bude zainteresiranih ili epidemiološka situacija ne bude dozvoljavala održavanje natjecanja isto će biti otkazano a svi prijavljeni biti će upoznati putem web stranice ipa-istra.hr, ipa-primorsko-goranska.hr te društvenim mrežama. 

SERVO PER AMIKECO!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.