Raspis jedinicama lokalne uprave i samouprave i drugim institucijama 2021

objavljeno u: Nekategorizirano | 0

Poštovana gospodo, dragi prijatelji!

 

Slobodni smo vas obavijestiti, da je International Police Association, (IPA) IPA Hrvatska Sekcija već 19 godina punopravna članica ove svjetske policijske organizacije sa još 67 zemalja svijeta. U Hrvatskoj egzistira 20 IPA klubova sa upisanih neznatno manje od 19 000 članova iz redova Hrvatske policije i policijskih umirovljenika i počasnog članstva.

 

Među inim aktivnostima IPA Hrvatska sekcija sa još pet zemalja Europske unije (IPA Njemačka, IPA Austrija, IPA Češka, Sindikat policije Slovenije i međunarodne organizacije Švicarske) provodi preventivno edukativne i humanitarne projekte, izdajući besplatne preventivne brošure sa sigurnosnim temama, nastojeći time pridonijeti povećanju stupnja sigurnosti ljudi i imovine. Godišnja naklada IPA Hrvatske sekcije doseže i do 160.000 primjeraka preventivno edukativnih brošura i to: “Prometna bojanka za djecu”, „Sigurnost i potres“ “Droge, ovisnost i mladi”, “Internet, ovisnost i mladi”, “Nasilje i mladi”, “Igre na sreću, kocka, ovisnost i mladi”, “Alkohol, ovisnost i mladi” i “Seksualno zlostavljanje”.

 

Projekte financiraju gospodarski subjekti, institucije i pojedinci, kupnjom oglasnog prostora koji se objavljuje u brošuri ili u našim informativnim glasilima i internetu. Redakciju brošura izrađuje IPA, a tehničke pripreme oko financiranja obavlja tvrtka IPA Verlagsgesellschaft m.b.H. iz Graza (u Hrvatskoj IV Nakladništvo iz Zagreba) za svih šest zemalja, s četrdeset dvogodišnjim iskustvom u ovoj vrsti djelatnosti. Mnoge jedinice lokalne uprave i samouprave u Hrvatskoj su već dale svoju potporu ovim projektima na čemu im izražavam veliku zahvalnost, kao i policijskim postajama i drugim ustrojbenim jedinicama MUP-a na doprinosu distribucije preventivnih brošura.

 

SERVO PER AMIKECO!

 

Predsjednik

Miljenko Vidak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.