RIBARSKI TRIATLON TUNERA BAKAR 2023!

objavljeno u: Nekategorizirano | 0

IPA Primorsko Goranska u suradnji sa Udrugom Veterana Domovinskog Rata grada Bakar, organizirala je svoju tradicionalnu manifestaciju “RIBARSKI TRIATLON”. U prostorima društvenog doma “PRAPUTNJAK” u istoimenom mjestu održana je manifestacija “Ribarski Triatlon 2023”. Triatlon je objedinio tri discipline i to ribićiju udicom sa obale u Bakarskom zaljevu te boćanje i kartanje u prostorijama doma.

Uzvanici , njih ukupno 98,osim članova IPA Primorsko Goranske u udruge Dragovoljaca i Veterana grada Bakra, mahom svi članovi IPA,  sudjelovali su predstavnici IPA Sisačko Moslavačka, IPA Zagreb, IPA Istra, IPA Virovitica, IPA Šibensko Kninska te članovi UHVDR Benkovac i članovi IPA sa područja Zadra, Benkovca i Slavonije i Baranje. Iz inozemstva su sudjelovali IPA Kranj te IPA Kopar sa neizostavnom svojom harmonikom pa su tako sa harmonikom benkovčana izveli poprilično sadržajan repertoar do kasno u noć.

 

PODJELA PEHARA I MEDALJA!

Nakon krasnog sunčanog dana, tjekom kojeg su Šajo i Osa obogatili sa izvanrednom svojom gastronomijom i pjevačica IPA Primorsko Goranske sa savršenom poslugom pića i usput plesa sa sudionicima, najboljima su podijeljeni pehari, medalje, diplome, suveniri IPA……

U nazočnosti pripadnika gradske garde grada Bakar, u svojim svečanim odorama nazočnim od otvorenja triatlona do kraja, gradonačelnik grada Bakra, gospodin Klarić, Predsjednik UHVDR grada Bakar, gospodin Presečki, predsjednika IPA Hrvatske sekcije, gospodina Vidak, predstavnici IPA Primorsko Goranske i ŠRD Luben uz asistenciju “pjevačice IPA PG” podijelili su medalje, pehare, priznanja i suvenire najuspješnijim u sve tri discipline na uspomenu uz zajeničku sliku laureata sa organizatorima triatlona.

Sva događanja dokumentirao je službeni umjetnik fotografije “PIJER” pa uz ovaj kratak tekst njegove fotografije bolji su svjedok ovog sadržajnog prijateljskog događanja.

SERVO  PER  AMIKECO!

M.V.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.