STRELJAŠTVO U GORSKOM KOTARU!

objavljeno u: Nekategorizirano | 0

IPA Primorsko Goranska nakon stanke od 2 godine zbog pandemije COVID-19, nastavila je tradiciju streljaštva. Vrhunski strijelci i znalci, pa i poneki zaljubljenici u natjecanju gađanju pištoljskih meta, došli su na svoje.

Strelište u mjestu Sopač nadomak Delnica 16.10.2021. godine bilo je poprište natjecateljskog duha. Prohladno jutro nije smetalo da u narednih nekoliko sati strijelci pokažu visoku razinu preciznosti, a poneki sudionici turnira obnovili su svoje streljačke vještine nakon gotovo više od desetak godina posta. Natjecanju se priključila i ženska ekipa, te nekoliko najmlađih policijskih službenika pred kojima su mnogi policijski izazovi. Raznoliko društvo prijepodnevne subotnje sate provelo je u srcu Gorskog Kotara, okupila ih je IPA, kažu na strelištu i toploj drvenoj kućici gdje je bila bogata okrijepa karakteristična za ovaj pitomi krajolik.

Sudionike je uvodno pozdravio predsjednik IPA Hrvatske Sekcije i IPA Primorsko Goranske Miljenko Vidak, te voditelj strukovnog dijela, tajnik kluba Tino Medvidović sa sucima koji su na najvišoj sigurnosnoj razini održali maksimalnu ozbiljnost i tijek nastupa pojedinaca i ekipa strijelaca.

Medalje i Pehare onim najuspješnijim iz redova IPA Primorsko Goranske i Streljačkog kluba Policajac dodijelili su predsjednik Miljenko Vidak uz asistenciju, blagajnice sekcije, Marine Francetić i tajnika Tina Medvidovića.

Velika zahvalnost domaćinu i voditelju strelišta, svim sudionicima, sucima organizatorima i svima koji su pomogli u strukovnom i logističkom dijelu da se ova četvrta po redu tradicionalna manifestacija nastavi.

T.M.

Bilten-IPA_RI-2021-10-16

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.