V. TRADICIONALNI TURNIR U STRELJAŠTVU „LOKVE-SOPAČ 2022.“

objavljeno u: Nekategorizirano | 0

U organizaciji IPA Primorsko Goranske, organiziran je V-i tradicionalni turnir u streljaštvu „SOPAĆ 2022“. Disciplina na simpatičnoj streljani sa 5 linija bila je VK pištolj 10 + 10.

Sudionici njih ukupno 34 natjecatelja,  strijelca i strelkinje u pojedinačnoj, ekipnoj i mješovitoj konkurenciji, pokazali su iznimno kvalitetne vještine u gađanju. Ambijent poseban, tišina u srcu šuma Gorskog Kotara a potom petosatno natjecanje u gađanju pištoljem.

Sudionici uz ekipe domaćina IPA Primorsko Goranska nastupili su IPA Međimurje  Čakovec, Streljački klub Fortica, Streljački klub POLICAJAC, HČZ Rijeka, GSK Rijeka u ekipnoj konkurenciji te dvije dame iz IPA Primorsko Goranske i GSK Rijeka.

U ekipnoj konkurenciji najuspješnija ekipa je bila, ekipa IPA primorsko Goranske predvođena sa najboljim strijelcem u pojedinačnoj konkurenciji Tinom Medvidovićem sa 529 bodova ispred Streljačkog kluba Fortica sa samo jednim krugom manje.

U pojedinačnoj konkurenciji za ljepši spol, najuspješnija je bila Aleksandra Grbac sa ostvarenih 105 krugova.

Domaćin IPA Primorsko Goranska u prekrasnom ambijentu, sunčanom i toplom Gorskom Kotaru, rijetkim za ovo doba godine, osigurao je okrijepu tijekom natjecanja a potom zajednički ručak u drvenoj planinskoj kućici.

Predsjednik IPA Hrvatske sekcije, Miljenko Vidak uz asistenciju blagajnice sekcije, Marine Francetić, tajnika kluba Tina Medvidović i aktivista kluba podijelio je pehare i medalje i pokoji suvenir svim sudionicima i organizatorima turnira.  U pozdravnom obraćanju sudionicima najavio je kako će turnir naredne godine biti sadržajno obogaćen sa izletničkim programom u Gorskom Kotaru, i obali, ovisno o interesu sudionika te mogućnosti organizacije ribičije i boćanju na ovom području te kako će ova manifestacija od iduće 2023. godine biti dvodnevna.

Velika zahvalnost domaćinu i voditelju strelišta, svim sudionicima, sucima organizatorima i svima koji su pomogli u strukovnom i logističkom dijelu da se ova peta po redu tradicionalna manifestacija održi i nastavi u budućnosti.

M.V.

Bilten IPA RI 2022

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.